MedMera kort

MedMera kort. Med Mera kort är en form av kort som du kan ansöka om hos din närmaste affär som är med i Med Mera koncernen, detta kan exempelvis vara konsumaffärer. Med Mera kortet är för medlemmar i konsumentföreningen och kan ge dig som innehar det poäng på allt du handlar och en mängd extra erbjudanden. Med Mera erbjuder också ett antal kort som inte enbart är bonus kort utan som är bankkort av olika slag.

Ett exempel på ett Med Mera kort är Med Mera konto. Detta är ett kort där du som innehavare kan sätta in pengar på i förväg och sedan använda kortet till att betala med när du är och handlar i butiken. För att få tillgång till och möjlighet att ansöka om ett Med Mera kont kort måste du redan in ha ett vanligt Med Mera kort, eftersom att det kortet får du när du blir medlem i konsumentföreningen, och det är också grund kravet för att få ansöka om ett Med Mera konto kort. Fördelarna med ett Med Mera kontokort är att du får tillgång till ett konto med bra ränta där du själv kan styra hur stor summa pengar du vill sätta in och sedan handla för. Med ett Med Mera kontokort kan du också ta ut upp till två tusen kronor i kassan i samband med köp. Du kan också få information om ditt saldo på kontot via nätet, telefon eller i kassan i närmaste affär som är medlem i Med Mera. Du får med detta kort också poäng på allt du handlar precis som ett vanligt Med Mera kort. Att sätta in pengar på kontot är mycket enkelt och kan göras genom autogiro (en förut bestämd summa varje månad) eller via plusgiro.

Ett annat kort som Med Mera kan erbjuda dig som medlem är Med Mera Faktura. Detta Med Mera kort kan du handla först och betala i efterskott genom faktura. Du kan via detta Med Mera kort få upp till 54 dagar räntefri kredit. När du använder krediten på kortet behöver du inte betala någon uppläggningsavgift och kortet har inte heller någon form av årsavgift. Vill du kan du också koppla detta kort till ett autogiro vilket betyder att den totala summan för dina inköp automatiskt dras från ditt konto i slutet av månaden. Alla former av köp som du genomför med kortet alstrar bonuspoäng som du sedan kan använda dig av när du handlar.

Ett tredje Med Mera kort som du kan ansöka om är Med Mera Visa. Med Mera Visa är ett kort där du själv kan välja om du vill använda det som ett direkt betalkort eller handla först och betala sen. Kortet kan användas överallt där visa godtas och detta gäller både vid köp och automatuttag. Med Med Mera Visa kan du också ta ut upp till två tusen kronor i kontantuttag i affärer som är medlem i Med Mera. Väljer du att använda kortet om ett kreditkort har du möjlighet att då upp till 54 dagar räntefri kredit och får en faktura i slutet på varje månad där alla dina inköp finns samlade och därför ger dig en god överblick på vad och vart du spenderat dina pengar på.

Att få ansöka om någon form av Med Mera kort krävs att du är medlem i konsumentföreningen och alla kort ger dig därför bonus på de köp du gör samt rabatt erbjudande, om du så har ett Med Mera kort som är kopplat till Visa eller om du har ett traditionellt bonuskort.  Är du intresserad av att ansöka om ett Med Mera kort så är det i ditt intresse att undersöka vilket kort som bäst passar just dig och dina behov.